Cum comand?

Comanda se poate face:

– on-line prin cosul de cumparaturi. Accesați coșul din bara de meniu sus care are însoțită valoarea totală și cantitatea cărților adăugate de tine în coș.

Comanda a fost înregistratată dacă veți primi imediat un email de confirmare.

– Prin telefon la nr 0733580010 (program luni-vineri ora 9-17)

– Prin e-mail: contactagapis@gmail.com

  •  Rezervarea unei comenzi se poate face pentru maxim 7 zile.
  •  Comanda minima este de 50 lei.
  •  Valoarea transportului este 15 lei.
  •  Transport gratuit la comenzi peste 150 lei.

Alegerea produselor

Achiziţionarea oricăror produse din magazinul online începe prin căutarea produselor dorite, pentru aceasta puteti naviga prin categoriile siteului prin meniul numit „Categorii”, unde o să găsiţi produsele catalogate în subcategorii, de asemenea puteti folosi caseta de cautare din partea de sus a site-ului, introducand denumirea produsului dorit sau un cuvant din denumire acestuia.

În cazul în care nu găsiţi produsul căutat sau aveţi nevoie de consultanţă deoarece nu cunoaşteţi denumirea  exactă a produsului, puteţi să ne trimiteţi un mesaj folosind pagina de contact sau ne puteţi contacta la numarul de telefon afişat pe site.

Dupa localizarea produsului acesta trebuie adăugat în coşul de cumpărături folosind butonul „Adaugă în coş”.
La adaugarea produsului o să fiţi redirecţionaţi la coşul de cumpărături, unde puteţi fie să mai adaugaţi produse în coş, dacă mai aveţi nevoie, folosind link-ul „Continuă Cumparaturile”, fie plasaţi comanda.

Pentru a adauga alte produse în coş se foloseşte din nou meniul principal Carti sau intrati pe Categorii, unde puteţi alege din nou alt produs pentru a fi adăugat în coş.

Acest proces se repetă până când aveţi în coş toate produsele de care aveţi nevoie.

Produsele adăugate în coş pot fi şterse, prin optiunea „Şterge din coş”, sau puteţi modifica cantităţile pentru fiecare produs în parte selectând numărul de bucăţi dorit.

Plasarea comenzilor

Pentru plasarea comenzilor trebuie să aveţi cel puţin un produs în coş, plasarea se face prin accesarea coşului de cumpărături, situat în partea din dreapta sus a site-ului.

Mai întâi trebuie să verificaţi conţinutul coşului pentru a fi sigur că aveţi adăugate în coş toate produsele dorite, în cantităţile dorite şi nu aveţi produse de care nu aveţi nevoie.

După această verificare, dacă aţi mai comandat de pe site-ul nostru si v-ati inregistrat, alegeţi opţiunea „Client existent” sau, în caz contrar, „Sunt client nou” daca nu sunteti inregistrat.

După selectarea opţiunii puteţi să vă accesaţi contul de client şi să alegeţi adresa de livrare, modalitatea de facturare, pentru persoane fizice sau societăţi, dacă nu vă amintiţi parola folosită la prima înregistrarea pe site, o puteţi reseta folosind opţiunea „Recuperare parolă”, unde puteţi opta să primiţi pe email instrucţiuni pentru recuperearea parolei.

Dacă sunteţi client nou şi nu aţi mai comandat de pe magazinul online atunci trebuie sa selectati optiunea „Sunt client nou”.

Facturare

Completaţi formularul cu date corecte, conforme cu realitatea, pentru a evita facturarea incorectă vă rugăm să verificaţi datele înainte de a trimite comanda.

Formularul se regăsește la secțiunea din bara de sus Comandă, accesând Plasează comanda.

Pentru persoanele juridice este necesar să completaţi prima dată doar câmpul CUI/CIF, unele câmpuri se vor completa automat după introducerea CUI/CIF.

După verificarea datelor introduse în formular, şi eventuala completare a lor puteţi să trimiteţi comanda.